Vraag & Antwoord


1. Regelt u ook alles voor mijn partner wanneer deze meegaat op congresreis?

Ja, Medical Congress Events regelt ook alles voor uw meereizend gezelschap.

2. Regelt u ook vervoer van het vliegveld naar het hotel en retour?

Tijdens de aanmeldingsprocedure op de website www.medicalcongressevents.nl kunt u uw wensen aangeven waaronder het regelen van vervoer naar uw hotel.

3. Het congres waar ik aan wil deelnemen staat niet op uw website. Organiseert u de reis dan ook niet?

Natuurlijk helpen wij u graag! Ook congresreizen die (nog) niet in de standaard congreslijst voorkomen organiseren wij voor u. Via de website kunt u een congres ‘aanmelden’.

4. Ik ben uitgenodigd om ergens te spreken en heb geen tijd om alles rondom dit event te regelen.

Ook voor individuele reizen bent u bij Medical Congress Events aan het goede adres. Via het aanmeldformulier kunt u kiezen voor ‘individueel congresreis’ en vervolgens uw wensen kenbaar maken. Wij zullen er alles aan doen om uw reis zo goed mogelijk te laten verlopen zodat u zich vóór en tijdens de reis volledig op uw werk kunt richten.

5. Hoe kan ik mij aanmelden en hoe verloopt alles dan?

Via het aanmeldformulier op de website kunt u zich aanmelden voor een congresreis. Hiervan krijgt u een bevestigingsmail. Met alle informatie en wensen die u heeft aangegeven op het aanmeldformulier maakt Medical Congress Events een voorschotfactuur. Na betaling van deze factuur starten wij met het regelen van uw reis. Voor vertrek krijgt u van ons een document met daarin alle benodigde informatie voor uw reis.

6. Op het aanmeldformulier wordt een zakelijke reisverzekering geadviseerd. Ik reis al jaren op mijn persoonlijke reisverzekering. Dat kan toch ook?

Nee, helaas dekt een persoonlijke reisverzekering in de meeste gevallen niet uw zakelijke reizen. Wij adviseren u om contact op te nemen met uw verzekeraar om te checken of uw polis dekkend is voor zakelijke reizen. Uw zakelijke reisverzekeringskosten kunt u opvoeren binnen uw zakelijke onkosten/eigen BV.

7. Op de website wordt een annuleringsverzekering geadviseerd.

Wij adviseren u om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten met werelddekking wanneer u als arts regelmatig op congresreis gaat. Annuleringsverzekeringen per reis afsluiten is duurder dan een doorlopende reisverzekering.

8. Wie kan ik bereiken tijdens mijn reis als ik een vraag heb?

U kunt altijd contact opnemen met het kantoor van Medical Congress Events. In het document wat u voor uw reis ontvangt staan de verschillende manieren om ons te bereiken.